Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružno javno tužilaštvo u
Banjaluci

Studenti Pravnog fakulteta u Banja Luci posjetili Okružno javno tužilaštvo Banja Luka

09.04.2019.

Grupa studenata Pravnog fakulteta u Banja Luci danas je posjetila Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.U okviru ove posjete studenti su se kroz uvodno izlaganje zamjenika glavnog okružnog javnog tužioca Zorana Bulatovića upoznali sa radom, nadležnostima, funkcionisanjem i organizacijom Tužilaštva kao pravosudne institucije.

U toku obilaska prostorija Tužilaštva, studenti su posjetili sobu za audio-vizuelno snimanje, kancelariju za ispitivanje osumnjičenih lica,upisnik,prijem i otpremu pošte kao i pritvorske prostorije.Studenti Pravnog fakulteta su imali priliku i da postavljaju pitanja zamjeniku glavnog okružnog javnog tužioca koja su se odnosila na rad Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka ima dobru saradnju sa obrazovnim institucijama, lokalnim zajednicama kao  i nevladinim organizacijama koji se bave pitanjima iz oblasti vladavine prava.

Posjete studenata Pravnog fakulteta u Banja Luci Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka  biće realizovane i u narednom periodu.

 


Vijest je napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

IMG_0337.JPG

IMG_0344.JPG

IMG_0349.JPG